Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /home/customer/www/praktikey.com/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/class-fusion-builder.php on line 1873

Изработка на резервен ключ за Great Wall

В ключарски центрове Praktikey София разполагаме със специализирана техника за нарязване на ключове и софтуер за програмиране, което ни дава възможността да извършим професионално услугата изработка на резервен автоключ за Вашият автомобил.

Наличностите на асортимент от автоключове, както и познанията и практиката на нашите техници, гарантира за максималната бързина на извършваната услуга. Ние ще Ви предложим напълно функционален автоключ с дистанционно, ключ - карта или смарт ключ.

Опитът ни показва, че можем да се справим с всякакви сложни случаи – счупен, изкривен (деформиран) или износен ключ, чийто шифър ще декодираме и възстановим без затруднения. Специализираната ни техника позволява да възстановим Вашия ключ и по механичен код.

Гаранция за изключителното качество на предлаганите услуги е фактът, че при нас се работи с последно поколение лазерни и автоматизирани електронни машини за декодиране на механичен код и нарязване на ключа, което ни позволява да изработим нова механика на ключа с абсолютна точност.

* Цените са с включено ДДС и се отнасят за 1 брой.

* Цените не включват нарязване и програмиране.